„Tânărul Ponta ameninţă din nou cu demisia din Parlament, dar, de fapt, se comportă deja ca şi cum nu ar mai avea nici o responsabilitate faţă de cei care l-au trimis să le reprezinte interesele în legislativ.  Preşedintele PSD a ales şi şi-a asumat să ridice chiulul la cel mai înalt nivel, alături de colegul său Crin Antonescu, care oricum nu venea la Parlament, cu mult dinaintea declanşării aşa zisei greve a Opoziţiei” scrie Igaş într-un comunicat de presă.
„Acum, domnul Ponta a decis să îşi justifice acţiunile atacând-o pe Roberta Anastase într-o manieră puerilă. Constat că Victor Ponta dă dovadă de lipsă de bărbăţie atacând o femeie doar pentru a masca o imensă eroare politică – chiulul masiv din Parlament, al dânsului şi al colegilor săi de Opoziţie, care prin absenţa de la muncă s-au gândit că le demonstrează românilor că sunt potriviţi pentru a scoate România din criză” mai spune vicepreşedintele PDL.
„Din fericire pentru români, acţiunile domnului Ponta nu au nici o legătură cu agenda reală a cetăţeanului. Acum, aşa cum orice cetăţean care nu munceşte, nu primeşte salariu, parlamentarii Opoziţiei ar putea rămâne neplătiţi din banul public. Sunt foarte curios dacă preşedintele PSD va pune în aplicare ameninţarea cu demisia sa din Parlament, sau asistăm din nou la comportamente de copil răsfăţat, obişnuit să bată din picior pentru a primi bomboane” mai spune Igaş despre copreşedintele USL.

Leave a reply