Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a fost solicitat în data de 24.02.2012, ora 08.29, pentru degajarea unor ţurţuri de gheaţă, formaţi pe streaşina unei case, pe Bulevardul 16 Decembrie din municipiul Timişoara. Ţurţurii de gheaţă, formaţi pe o suprafaţă de aproximativ 12 ml, prezentau pericol pentru trecători.
Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara a fost solicitat în data de 24.02.2012, ora 08.45, pentru degajarea unor ţurţuri de gheaţă, formaţi pe streaşina unui imobil, pe strada A. Imbroane  din municipiul Timişoara. Ţurţurii de gheaţă, formaţi pe o suprafaţă de aproximativ 5 ml, prezentau pericol pentru trecători.

Detaşamentul 2 de Pompieri Timişoara a intervenit în data de 24.02.2012, ora 18.46, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe strada Martir P. Haţegan din municipiul Timişoara. Au ars elementele combustibile şi cablurile electrice din bordul autoturismului. Cauza probabilă de incendiu: scurtcircuit(împrejurare determinantă: cablu electric defect).

Formaţiunea mobilă de urgenţă, reanimare şi descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘BANAT’ al judeţului Timiş a fost solicitată la 86 intervenţii de specialitate.

Leave a reply