Președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan, a declarat, sâmbătă, că liderul PSD Viorica Dăncilă a fost de la preluarea mandatului de premier sub o continuă presiune, din partea președintelui Klaus Iohannis și din partea partidelor.

„Eu mă regăsesc în candidatul nostru care face cu mult curaj ceea ce face. Încă de la preluarea mandatului este sub o continuă presiune, presiune de la Cotroceni, de la partide, altădată de la oameni de la care nu se aștepta, dar noi femeile suntem puternice. Avem grijă de casă, de copii, de cei dragi, de familie. M-am întrebat de multe ori de ce doamna președinte nu renunță la această luptă. Pentru că pentru Viorica Dăncilă casa și familia ei este România. Și membri familiei noastre sunt românii și pentru aceasta trebuie susținută cu toată forța. De aceea noi bănățenii din regiunea Vest, prin președintele Laurențiu Nistor din Hunedoara, prin domnul Dobra Călin de la Timiș. Lângă mine e și o distinsă doamnă, ministrul Natalia Intotero și subsemnata președinta organizației Caraș Severin”, a declarat Luminița Jivan, sâmbătă, la Romexpo, la evenimentul de lansare a programului Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

Aceasta a mai spus că Viorica Dăncilă poate fi prima femeie președinte care are de asemenea experiență de premier.

„Este lupta la care toți ne-am înhămat și cu toții dacă ne mobilizăm câștigăm. Viorica Dăncilă poate fi prima femeie șef de stat care să aibă experiența de premier, care înțelege că un Guvern trebuie sprijinit și nu blocat. Pentru o Românie prosperă, pentru binele nației noastre, haide să votăm în 10 noiembrie, Viorica Dăncilă președinte”, a declarat Jivan.

Leave a reply