„Dragi concetățeni,

Astăzi am participat la deschiderea anului școlar 2017-2018, eveniment organizat de echipa managerială a Liceului Tehnologic „Clisura Dunării”, la Școala Gimnaziala „Alexandru Moisi” si la Liceul Tehnolgic.
Momentul a fost emoționant si plin de bucurie, atat pentru cei mici, dar si pentru părinți care și-au vazut pentru prima data „puișorii” in bancile școlii.
Exista multe modificări in bine aduse de noua conducere, modificări ce vor avea un impact direct in buna desfășurare a actului educational, dar si in confortul elevilor.
Am adus mulțumiri reprezentanților Poliției Naționale si ISU prezente la deschiderea anului școlar, dar am adus mulțumiri si domnului consilier județean PSD, Vali Bosneag, care prin fundația dumnealui ne-a ajutat sa înlocuim aproape in totalitate mobilierul școlar de la Generala Nr. 1. Un gest extrem de important care demonstrează ca exista oameni de calitate si in PSD, iar Organizația locala a PSD-ului are de unde învața ce înseamnă bunul-simt si implicarea in ajutorarea copiilor.
Totuși, astăzi am tras si un semnal de alarma legat de respectul fata de bunul public, fata de cadrele didactice, fata de conducerea instituției. O generație valoroasa nu o poti construi chiulind de la ore, navigând pe internet toata ziua, netratand serios orele de curs si temele trasate de cadrele didactice si nerespectând regulile simple de spirit civic.
Aceste schimbări tin de fiecare dintre noi, fie ca suntem instituții publice, cadre didactice, parinti sau chiar copii.
Eu vreau sa va asigur ca educația este una din principalele preocupări in calitate de primar si voi susține necondiționat orice proiect care aduce copiii catre un act educational european.
Felicit cadrele didactice care au înțeles importanta acestei meserii minunate de cadru didactic, urandu-le succes alături de elevii dumnealor.
Parintilor le mulțumesc pentru efortul depus in a le oferi cele necesare începerii anului școlar, asigurându-i ca daca au nemulțumiri legate de activitatea școlara care intra in atribuțiile primăriei, vor avea intotdeauna usa biroului meu deschisă.
Dragi elevii, puterea de a demonstra ca sunteti cei mai buni sta in fiecare dintre voi!!” declară Adrian Torma,  primarul orașului Moldova-Nouă.

Leave a reply