Picture 008Joi 23 Ianuarie 2014, sala de sport a Liceului de Arte ,,Sabin Pauţa” din Reşiţa a fost gazda unui interesant regal fotbalistic. Cu ocazia împlinirii a frumoasei vârste de noua ani, a lui Norris Dobre, părinţii micuţului rosso-ner au considerat frumos să facă două lucruri odată. Şi astfel micuţul şi-a aniversat ziua pe teren şi tatăl, Lucian Dobre să vadă la treabă copiii pe care-i pregăteşte împreună cu Lucian Popa la Şcoala de Fotbal ,,Viitorii Campioni” Lucian Dobre & Dorinel Munteanu. Au spus prezent la eveniment copiii 2005-2006 de la CSM Şcolar Reşiţa, unde activează Norris Dobre, antrenaţi de Cristian Alexandru Bercsenyi. În primul meci, s-au întâlnit copii de la ,,Viitorii Campioni” şi copii nascuţi 2006 dar şi deja celebrul ,,Norby-88”, Norbert Lăzarescu născut în 29 februarie. Mulţi parinţi, bunici şi alţi susţinători ai micuţilor in tribuna sălii de sport. Un meci animat cu ocazii de-o parte şi de alta, un joc cu foarte multe ocazii, cu bune intervenţii ale celor doi portari şi cu un gol al celei mai noi achiziţii a Şcolii de Fotbal ,,Viitorii Campioni” Lucian Dobre & Dorinel Munteanu, Florin Modiga numar 99 pe tricou !
Numarul 99 este deja in istoria ,,Viitorii Campioni”, jucătorul marchează primul gol al acestei echipe !
Delir în rândul părinţilor de la ,,Viitorii Campioni”, aplauze sportive din partea părinţilor copiilor de la CSM Şcolar Reşiţa, care-au trecut şi ei prin astfel de momente la un moment dat, bucurie de nedescris în rândurile copiilor alb-negrii dar şi lacrimi de bucurie in colţurile ochilor lui Lucian Dobre. Munca în echipă alături de celălalt Lucian, Popa începe să dea roade. Să fie într-un ceas bun şi multe astfel de momente pentru alb-negrii de la ,,Viitorii Campioni”. Repriza a doua a fost echilibrată, ca şi prima dealtfel, niciuna dintre cele două echipe nu a mai reuşit să marcheze şi astfel la nici jumătate de an de la înfiinţare Şcoala de Fotbal ,,Viitorii Campioni” Lucian Dobre & Dorinel Munteanu câştigă primul lor meci.
Bucuria generală nu poate fii relatată în cuvinte…
În al doilea meci, s-au întâlnit două echipe de la CSM Şcolar Reşiţa, antrenate de Cristian Bercsenyi, care-a fost şi nervos pentru nereuşite dar şi bucuros pentru reuşite, aplaudând şi incurajând reuşitele micuţilor rosso-neri.
Munca lui Bercsenyi dar şi-a copiilor a început să se vadă. Făra a ştirbi din meritele copiilor, am remarcat forma bună a lui David Dancea, forma excelenta a lui Loris Roşu în poartă şi din nou pofta de gol a lui Norby-88.
Per ansamblu ziua de 23 Ianuarie 2014, cu siguranţă intră în istorie pentru nou înfiinţata Şcoală de Fotbal ,,Viitorii Campioni” Lucian Dobre & Dorinel Munteanu, prin acest gol şi prin această primă victorie. La cât mai multe…
Stiri din Banat urează un călduros LA MULŢI ANI şi multe evoluţii bune tânărului roş-negru NORRIS DOBRE !
Felicitări pentru organizare lui Lucian şi Loredana Dobre dar şi celor care au participat !

Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply