Societatea Maxagro a câștigat licitația organizată de către Consiliul Județean Caraș-Severin pentru modernizarea DJ 573 D, Răcășdia (DN57) – Vrăniuț, unul dintre drumurile județene uitate până și de… Dumnezeu.

Anunțul a fost făcut chiar de Romeo Dunca în ultima conferință de presă a CJ Caraș-Severin: „O să vedeți agitație pe acolo, drumul va fi gata în octombrie, va fi funcțional, adică se va putea folosi. Așa ne-a promis constructorul, că până în octombrie vom putea circula pe acel drum.”, a precizat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Dunca a lăsat să se înțeleagă că ar fi un fel de rumoare la adresa societății Maxagro, una nejustificată susține acesta pentru că, spune Dunca, Maxagro nu face rabat la calitate și vine mereu cu prețuri de nerefuzat. 16,6 milioane de lei, cu tot cu TVA, vor costa în final lucrările. Contractul a fost adjudecat la licitație de MaxAgro, care a oferit un preț mult mai bun decât estimase CJ Caraș-Severin prin Direcția de Drumuri Județene. „Practic, el a fost 19 milioane plus TVA și s-a judecat la 14 milioane plus TVA. Asta înseamnă 5 milioane economie față de ceea ce am ofertat. De ce tot MaxAgro lucrează? Ei au venit cu prețul cel mai bun!”, a explicat președintele CJ.

Sursa: Timișoara la zi

Leave a reply