Se cunoaște deja rivalitatea din Romeo Dunca și Ionuț Popovici, actualmentene președintele CJAS Caraș-Severin. Rivalitate care pare că a rămas și după ce Popovici și-a dat demisia din funcția de consilier județean și, aparent, nu-i mai stătea în coaste lui Dunca.

Romeo Dunca a vorbit la ultima sa conferință de presă despre o situație în care s-ar afla Ionuț Popovici după ce una dintre fimele acestuia, Number One Group SRL ar fi fost executată silit de către un subcontractor și ar avea de dat o sumă de ordinul milionului de euro! „Ați auzit, Number One a devenit 900.000 euro?! Nu poți să le ascunzi toate, oricât le-ai ascunde la un moment dat pocnesc!” a spus Dunca.

Întrebat de jurnaliști despre plecarea unor primari din PNL către PSD, opera în mare parte a lui Ionuț Popovici, Romeo Dunca a evitat elegant să răspundă la întrebări spunând că nu acum e momentul unei asemenea analize ci în campania electorală.

Cât îl privește pe Ionuț Popovici, acesta a și încasat dar a și dat! Un prim exemplu ar fi un contract câștigat de o altă firmă a familiei Popovici, PLATINIUM CONSULTANTA SI SERVICII SRL, la care este acționară soția acestuia și care are ca obiect de activitate ”activități de întreținere corporală” a primit de la Primăria Berliște un contract de promovare de 269962 de lei! Că firmele care desfășoară activități de întreținere corporală cu asta se ocupă, cu promovarea primăriilor liberalilor din județ!

Și nu este singurul contract de acest fel din județ! Și primăria Vermeș se promovează prin activități de întreținere corporală! Și mai dă și Damian 22.000 de lei „să fie bine să nu fie rău!” (date furnizate de Confidas).

Așa că, îl întreb și eu pe domnul Dunca: sunteți sigur că e cu ochiul vânăt? Dar cu banii luați?

Leave a reply