Arhivă

A.C.S. Golden Kids Bocșa la prima victorie în campionat!

Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa a început campionatul național de junioare III (fete născute 2007-2008). Sâmbătă, 25.09.2021, au avut meci în deplasare, în compania celor de la Leu Giarmata, echipa din Bocșa s-a întors acasă cu victoria. Evoluția echipei este pe un drum bun spre progres, cu toate că pauza lungă a afectat lotul, staff-ul tehnic caută mereu  soluții.

Consiliul director al clubului face tot ce se poate ca să aibă susținere, susținere care va veni din partea Primăriei și a Consilului Local Bocșa și ca de obicei din partea Arena Pub din Bocșa. 

Eu am început handbalul acum 6 ani sub îndrumarea Doamnei Redac Simona. Am participat la multe meciuri în diferite orașe și am obținut multe amintiri frumoase. Am ajuns să joc la echipa Golden Kids Bocșa în urma unui meci amical acasă, la Buziaș. Meciul de ieri, alături de noua echipă, a fost un meci destul de complicat pentru mine, deoarece eu nu am participat până acum la meciuri de asemenea nivel. După părerea mea ne-am descurcat foarte bine.  Sper pe parcurs să mă obișnuiesc cu noul stil de joc și să pot ajuta echipa. Am avut parte de multă susținere și motivație din partea antrenorului cât și din partea părinților colegelor,care au venit până la Giarmata pentru a ne susține. Am avut mari emoții deoarece sunt într-un nou colectiv,  dar cu toate acestea totul a mers bine. Sunt bucuroasă pentru rezultat și sper să continuăm tot asa. – BORCA SILVANA – sportivă Golden Kids Bocșa.

Ieri am participat la a 2 etapa din Campionatul National de junioare 3 contra echipei din Giarmata. După părerea mea  a fost un meci destul de ușor, dar noi ni l-am făcut greu singure prin greșelile noastre, dar echipa a fost unită și am reușit să câștigăm. – ILIE DIANA – sportivă Golden Kids – căpitanul echipei.

Deși am plecat de acasă cu gândul de a-mi încuraja echipa de pe banca, din cauza unei accidentări la gleznă, dupa prima repriză  de joc am simțit că trebuie să intru pe teren și să-mi ajut echipa. La finalul etapei, pot spune că a fost un meci frumos, dar greu, însă putem zâmbi deoarece ne-am întors victorioase!. COSTE IRENE – sportivă Golden Kids 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts