Gruparea sportivă Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa și-a reînceput activitatea handbalistică în orașul de pe malul Bîrzavei. Dacă înainte de lansarea stării de urgrență la gruparea bocșană au activat un numar de aproximativ 80 de copii, atât băieți cât și fete care au dorit să practice sportul cu mingea mică, reluarea pregătirii fiind un pic sumbră nefiind doritori să practice acest sport. Treptat, o dată cu reluarea pregătirii în condiții de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV 2, au început să vină cât mai mulți copii dornici să învețe tainele sportului cu mingea mică pe semicerc. La gruparea bocșană sunt așteptați atât băieți cât și fete născuți în anii 2007 și mai mici.

Clubul sportiv bocșan va participa în perioada 2-3 iulie 2021, respectând toate condițile impuse de autorități împotriva răspândiri virusului SARS-COV-2, la un turneu de handbal fete în aer liber în localitatea Vulcan, județul Hunedoara.  La acest turneu echipa din Bocșa va participa la categoriile de junioare IV,junioare III, junioare II.

Mă numesc Coste Irene și practic handbalul de patru ani și jumătate. Datorită situației actuale am fost blocați cu antrenamentele, dar mă bucur că am reluat pregătirea de o lună și jumătate. Avem un turneu de verificare în perioada 2-3 iulie la Vulcan și având în vedere că am suferit o accidentare, iar acum încerc să ma recuperez cât mai repede, așteptările sunt destul de mari. În acest turneu ne dorim să integrăm fetele cele noi și desigur să le învățăm ce înseamnă handbalul. Din toamnă îmi doresc să ne mărim echipa și să participăm la cât mai multe competiții, să participăm în campionatul organizat de Federația Română de Handbal și să ajungem cât mai departe, de ce nu chiar în turneul final. – COSTE IRENE – sportivă Golden Kids Bocșa. 

Din păcate nu pot să fiu prezentă fizic cu fetele la acest turneu de la Vulcan, dar, deși nu mai am grupă ca să pot juca așa des ca ele, am luat decizia de a rămâne in continuare alaturi de Profu` și proiectul lui și să le transmit fetelor tot ce pot din toată experineța mea. Am încredere ca proiectul Golden Kids Bocșa va ajunge acolo unde îi este locul. –  POPESCU CRISTINA – sportivă și colaboratoare Golden Kids Bocșa.

Numele meu este Nicu Georgia, sunt născută în 2009 și practic handbalul de două săptămâni. Am aflat că se face handbal în Bocșa și am zis să vad și eu despre ce este vorba că oricum mișcarea nu strică. Mă bucur că deși sunt doar de două săptămâni la echipă, Domnul antrenor m-a selectat pentru turneul de la Vulcan, cu toate că nu am fost plecată fără părinți, am încredere în antrenor și în colegele mai mari și mai experimentate. Pot spune că sunt o norocoasă și dacă voi munci la antrenamente cu siguranță voi mai face parte din echipă și la alte meciuri. –  NICU GEORGIA – sportivă Golden Kids Bocșa 

 

Leave a reply