Home / Banat / Din suflet, pentru suflet de căţel! PER Caraş-Severin dă o mână de ajutor Asociaţiei „Lăbuţe prietenoase”

Din suflet, pentru suflet de căţel! PER Caraş-Severin dă o mână de ajutor Asociaţiei „Lăbuţe prietenoase”

De câteva luni, inimoşii voluntari ai asociaţiei „Lăbuţe prietenoase” fac eforturi pentru a asigura o viaţă mai bună căţeilor abandonaţi, astfel încât nevinovatele patrupede să nu încurce vieţile agitate ale oamenilor, şi în special ale oamenilor care nu îi iubesc. „Ajutaţi-ne să ajutăm!” este mesajul adresat de membrii asociaţiei tuturor celor care au suflet şi pot ajuta necuvântătoarele abandonate, mai ales acum, în prag de iarnă. Iar apelul lor n-a rămas fără ecou: printre cei care s-au grăbit să dea o mână de ajutor se află şi organizaţia cărăşeană a Partidului Ecologist Român. PER Caraş-Severin a donat zeci de saci de mâncare pentru câinii aflaţi în grija asociaţiei.

” Mulțumim pentru donație! Săptămâna trecută am avut plăcuta surpriză să primim 40 de saci de mâncare pt căţeluşi, de la reprezentanții PER Caras-Severin. O promisiune concretizată în fapte! Pentru ei, doar faptele conteaza. Am vrea sa vedem că Şi altora le pasă!” este mesajul de mulţumire postat pe pagina de facebook a asociaţiei „Lăbuţe prietenoase”.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns