După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna secundului Călin Cheregi, care va pregăti echipa reşiţeană până la  găsirea unui antrenor pe termen mai lung. Principalul interimar Călin Cheregi va fi ajutat de tehnicianul reşiţean Dan Boltaşiu, iar Vali Boşca se va ocupa în continuare de pregătirea portarilor. Deocamdată, Boşca nu participă la antrenamente, el fiind unul dintre cei depistaţi pozitivi la testările COVID. Primul examen pentru noii antrenori este partida pe care CSM Reşiţa o va disputa sâmbătă, în deplasare, la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele.

„Ieri am avut o ultimă discuţie cu Alex Pelici, ne-am luat la revedere, şi-a reziliat contractul. Sincer, mie chiar îmi pare foarte rău, nu mă aşteptam să ne despărţim aşa repede, dar a fost alegerea lui. Momentan, antrenor interimar este Călin Cheregi, şi urmează ca în zilele următoare să alegem un antrenor. Sunt foarte multe propuneri, le analizez în calitate de preşedinte executiv al clubului, şi sper că vom lua decizia cea mai bună. Este greu să faci un contract pe o perioadă mai lungă, trebuie să ştim foarte bine cu cine mergem la drum. Avem şi problemele acestea cu coronavirusul, vor fi din nou testări, sperăm să ne revenim. Eu am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că pe perioada în care vor fi pozitivi şi vor lipsi de la antrenamente, clubul nu le va mai plăti salariile, pentru că trebuie să ne protejăm, şi nu e normal să crească numărul de cazuri de la o săptămână la alta. Nu se pune problema să ne mai despărţim de alţi jucători până în iarnă, pentru că o parte sunt jucători cu care am promovat în Liga a II-a, iar o parte sunt jucători care au sute de meciuri de Liga 1. Chiar nu pot să cred că au uitat fotbalul la Reşiţa. Într-adevăr, în vestiar este acum o atmosferă mai apăsătoare, au fost mulţi jucători care după meciul cu Pandurii au vrut să plece acasă, pentru că erau foarte supăraţi. Ei sunt conştienţi de situaţia în care ne aflăm, şi sunt sigur că ne vom redresa. În momentul de faţă, ca preşedinte al clubului, trebuie să găsesc soluţii pe care trebuie să le prezint domnului primar, nu să mă plâng. Atâta timp cât conduc acest club, trebuie să găsesc soluţii şi să le aduc în faţa dânsului”, a spus astăzi Cristian Bobar.

Rosso-nerii reşiţeni se pregătesc pentru jocul de campionat din etapa a 9-a.  Sâmbătă, de la ora 11.00,  CSM Reşiţa va evolua în deplasare pe terenul ocupantei locului 8, Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Leave a reply