Home / Banat / Cristian Bobar întoarce foaia! Avertisment pentru fotbalişti: „Nu mai suntem prieteni, de acum sunt doar preşedintele clubului!”

Cristian Bobar întoarce foaia! Avertisment pentru fotbalişti: „Nu mai suntem prieteni, de acum sunt doar preşedintele clubului!”

Înfrângerea neaşteptată în faţa Unirii Slobozia a umplut paharul şi pentru Cristian Bobar. Preşedintele executiv al grupării CSM Reşiţa i-a băgat ieri în şedinţă pe toţi cei care se fac responsabili pentru eşecul usturător de sâmbătă.

„Duminică am făcut şedinţă cu întreg staff-ul de antrenori, apoi cu jucătorii. Pot spune că sunt foarte supărat pentru cele întâmplate, se fac doi ani de când sunt la echipa asta, am reuşit să promovăm împreună, să batem echipe mari, să pierdem de multe ori. Am gestionat şi eşecurile, dar cel de sâmbătă este cel mai dureros pentru mine, de când sunt aici. Cu cele trei puncte puteam fi acolo sus în clasament, asta le-am transmis jucătorilor ieri. Sunt foarte supărat pe ei, eu am încercat să le fiu şi prieten, iar ei, văzându-mă probabil mai tânăr, nu au luat treaba în serios. Dar le-am spus foarte clar că de ieri sunt doar preşedintele clubului. Ei ştiu foarte bine ce au de făcut, sunt discuţiile noastre interne şi prefer să rămână în sala de şedinţe. Pe mine ca prieten m-au pierdut, sunt pentru ei de acum doar preşedintele executiv al clubului. Atâta timp cât voi deţine această funcţie, că e o zi, o lună, un an sau zece, voi lua măsurile necesare, dacă nu fac ce am discutat noi ieri. Voi tăia în carne vie şi îi voi taxa acolo unde îi doare mai tare. Rămân surprins că jucători cu experienţă din lot nu au ştiut să gestioneze situaţia la o săptămână după victoria cu Buzăul. Probabil s-au gândit că deja am luat campionatul, sau ne-a venit vreun milion de euro în club şi nu ştim noi. Nu se poate să tratăm cu atâta indolenţă un meci pe care l-am avut în mână, nu se poate să luăm fotbalul la mişto! Ei ştiu obiectivul nostru, trebuie să fim acolo, între primele echipe. Nu mă încântă cu nimic dacă învingem în deplasare şi pierdem acasă. Vin suporterii prin pădure ca să fie alături de noi, chiar nu putem să-i răsplătim deloc? Vă spun, dacă se întâmpla la cluburi precum Dinamo, Petrolul, Rapid ori Cluj, probabil acum erau maşinile jucătorilor vopsite, dacă nu şi mai rău.  Am fost indulgenţi, iar ei au profitat de această indulgenţă, a suporterilor şi a noastră. Dar acum s-a terminat, uşa mea este închisă pentru ei şi mai discutăm peste două săptămâni”, a declarat Cristian Bobar.

Pentru CSM Reşiţa urmează meciul din turul trei al Cupei României. Miercuri, de la ora 14:30, rosso-nerii vor întâlni la Severin formaţia FCU Craiova 1948, liderul Ligii secunde. Lotul va pleca spre Severin miercuri dimineaţa, precizează Cristian Bobar.

„Vom pleca în ziua meciului la Severin, ca o echipă modestă de liga a doua, exact aşa cum suntem şi în clasament. Mergem să jucăm, să facem un meci bun, dar vă daţi seama că foarte important este următorul meci din campionat, sâmbătă, la Metaloglobus Bucureşti. Voi discuta şi cu Alex Pelici, să facem un program cât mai bun pentru această săptămână. Şi Alex e dezamăgit, este un antrenor cu peste 400 de meciuri în Liga a doua; el are în continuare încrederea noastră, dar e clar că nu s-a gestionat bine săptămâna aceasta, stim cu toţii acest lucru. Dar cel mai mult sunt dezamăgit de jucători, mai ales de fotbaliştii cu experienţă”, a mai spus Cristian Bobar.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

Pregătiri pentru marea vaccinare! Vârstnicii şi românii cu boli cronice vor fi primii beneficiari ai campaniei

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare pentru combaterea infecţiei cu noul coronavirus, a …

Lasă un răspuns