Home / Banat / Primarul reşiţean Ioan Popa s-a numărat printre votanţii matinali. ” Sper ca astăzi să fie o zi de care să ne bucurăm cu toții!”

Primarul reşiţean Ioan Popa s-a numărat printre votanţii matinali. ” Sper ca astăzi să fie o zi de care să ne bucurăm cu toții!”

Primarul reşiţean Ioan Popa, candidatul liberal pentru un nou mandat de edil-şef al municipiului, a votat în această dimineaţă la una din secţiile amenajate la Grădiniţa „Palatul Fermecat”. În jurul orei 10.00, Ioan Popa a venit la vot împreună cu soţia. Cei doi au fost însoţiţi de candidatul liberal pentru şefia Consiliului Judeţean, Romeo Dunca. Întrucât e arondat la altă secţie, Dunca nu a votat împreună cu Popa, prezenţa sa fiind doar o demonstraţie de susţinere a colegului şi prietenului din echipa liberală.

Cât priveşte votul, Ioan Popa a declarat că îşi doreşte ca ziua de astăzi să fie una a bucuriei şi speranţei pentru toţi cărăşenii.

„Am votat cu amintirea la 2016, îmi amintesc perfect că a fost o zi frumoasă și cu succes, dar și cu amintirea la decembrie 2016, care a fost una extrem de neplăcută pentru mine; din momentul 2016, decembrie, mi-am propus să nu mai fac prognoze niciodată, pentru că n-am crezut că prognozele pot fi atât de greșite, aşa cum le aveam eu atunci. Sper ca astăzi să fie o zi de care să ne bucurăm cu toții, o zi în care Reșița, Caraș-Severinul să dea speranța oamenilor la un destin mai bun. Îndemn oamenii să iasă la vot, şi sper să vină în număr cât mai mare”, a declarat, la ieşirea de la vot, primarul Ioan Popa.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

Lasă un răspuns