Arhivă

CSM Reşiţa, rezultat onorabil contra “tigrilor”! Rosso-nerii au pierdut la un gol meciul cu CSM Bucureşti

Echipa de handbal CSM Reşiţa a fost aproape de o surpriză în ziua a doua a turneului de la Sfântu Gheorghe! După ce au cedat în prima etapă la o diferenţă de şapte goluri în faţa echipei CSM Focşani, rosso-nerii au strâns rândurile în runda a doua şi au dat emoţii “tigrilor” bucureşteni. La pauză, CSM Bucureşti conducea cu scorul de 11-8, iar în minutul 57 formaţia din capitală avea un avantaj aparent liniştitor: 24-20. Minutele de final au aparţinut însă Reşiţei, care a marcat de trei ori fără a primi vreun gol. Rosso-nerii au avut şi şansa egalării, dar CSM Bucureşti a păstrat avansul de un singur gol care i-a adus în cele din urmă victoria. La final, antrenorul Bojan Butulija s-a arătat mulţumit de dăruirea elevilor săi, chiar dacă rezultatul nu a fost favorabil reşiţenilor.

“În prima repriză noi am început ceva mai slab, am făcut zece greşeli tehnice şi am ratat cinci mingi de la semicerc; din cauza aceasta s-a făcut diferenţa de la pauză. În apărare am jucat foarte bine tot meciul, dar în prima repriză, din cauza greşelilor tehnice am permis adversarului să dea cinci sau şase goluri pe contraatac. În a doua repriză am continuat jocul bun din defensivă, am strâns rândurile în atac şi am reuşit să ajungem acolo, aproape; am avut şi ocazia să egalăm, dar asta este, n-a fost să fie. Suntem o echipă rănită, ne lipsesc şapte colegi din lot, iar în această conjunctură nefavorabilă pot spune că sunt fericit de cum am jucat. Sperăm să avem cât mai repede şi sprijinul handbaliştilor care ne lipsesc la acest turneu, şi atunci o să fie mult mai bine. Suntem puţini, băieţii sunt obosiţi, pentru că e greu să joci câte un meci pe zi. În acest moment, nu avem 16 jucători de acelaşi nivel pe care să îi folosim permanent. Va fi  foarte greu mâine, aştept de la băieţi să lupte aşa cum au făcut-o azi, şi sper ca nimeni să nu se accidenteze. Vrem să luptăm, şi poate vom avea o şansă”, a declarat antrenorul reşiţean Bojan Butulija.

În meciul cu CSM Bucureşti, cel mai inspirat marcator al Reşiţei a fost Bahan, cu 8 reuşite. Vulpe a marcat de 5 ori, Trifkovic a înscris 4 goluri, iar Mledenciu, Daia, Bote, Belchite, Ignat şi Starchenko au reuşit câte un gol. Mâine, rosso-nerii reşiţeni vor încheia turneul de la Sfântu Gheorghe cu un meci contra puternicei formaţii AHC Dobrogea Sud. Partida programată în contului celei de-a treia etape a Ligii Zimbrilor se va disputa de la ora 14:00, în sala “Kati Szabo”.

foto: facebook CSM Bucureşti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts