Județul Caraș-Severin. Pe ultimele locuri din țară la venitul mediu pe cap de locuitor. Depopulare masivă. Cea mai proastă infrastructură. Lipsa investițiilor private și tergiversarea investițiilor publice. Bogății naturale nevalorificate. Zone rurale subdezvoltate. Oameni triști, lipsiți de speranță.
De prea mult timp observăm cum celelalte județe se dezvoltă și ne tot întrebăm de ce oare la noi nu se poate. Aceiași oameni politici, sub o formă sau alta, vin, promit, se mențin la putere și apoi iar nu fac nimic. Sau, mai rău, devalizează bugetele publice în interesul unor grupări care acționează în stil mafiot!
Treizeci de ani de nepăsare, incompetență și corupție! Jecmănirea județului, a bunului și a banului public, trebuie să înceteze!
Este nevoie de o schimbare reală! Este nevoie de oameni care de-a lungul vieții au performat în domeniile lor de activitate. Cu astfel de oameni la conducere, județul Caraș-Severin poate avea ceea ce ne dorim cu toții: o infrastructură rutieră de calitate, investiții private și locuri de muncă, un plan de dezvoltare a turismului, profesionism în atragerea fondurilor europene, un Spital Județean dotat la standarde europene, în care să nu-ți fie frică să ajungi ca pacient.
Toate acestea pot fi făcute cu un Consiliu Județean schimbat radical, care să fie condus de oameni care vor și care pot! Iar acum ai cu cine! În 27 poți vota pentru un altfel de Caraș-Severin!

PE.

Leave a reply