În etapa a treia a ligii secunde, CSM Reşiţa are parte de una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului: rosso-nerii joacă în inima Moldovei, la Bacău, pe terenul formaţiei Aerostar. Se poate vorbi despre un derby al suferinţei, pentru că ambele echipe au conturile goale după primele două runde. CSM Reşiţa a debutat abia în etapa a doua, dar startul a fost unul nefericit: 0-4, acasă, în compania Petrolului Ploieşti. De cealaltă parte, nou-promovata Aerostar a pierdut cu acelaşi scor, 0-1, primele două partide, cu Universitatea Cluj pe teren propriu, şi în deplasare la Farul Constanţa. Experienţa şi tradiţia sunt totuşi de partea reşiţenilor, care vor să recupereze la Bacău punctele pierdute acasă cu Petrolul.

„În legătură cu meciul de la Bacău, pot spune că întâlnim o echipă rănită, o echipă care are zero puncte după două jocuri. Este o nou-promovată, va juca pe teren propriu, şi cu siguranţă se va motiva foarte bine, pentru că vrea să-şi adjudece punctele puse în joc. Noi trebuie să spălăm imaginea lăsată de rezultatul ruşinos de sâmbăta trecută, să păstrăm părţile bune din jocul nostru şi să fim foarte atenţi la finalizare, pentru că trebuie să înscriem. E normal să fim supăraţi după rezultatul cu Petrolul, dar nu stă nimeni să ne plângă; trebuie să trecem peste această înfrângere, pentru că sportul îţi dă şansa ca la meciul următor să îţi iei revanşa”, a declarat antrenorul rosso-nerilor, Alexandru Pelici.

Preşedintele reşiţean Cristian Bobar aşteaptă şi el o victorie care să spele ruşinea din partida cu Petrolul.

„Am plecat de joi spre Bacău și vreau să spun că mergem cu gândul la victorie. Vrem să spălăm rușinea cu Petrolul Ploiești din etapa precedent. După această primă înfrângere toată lumea este supărată. În cadrul echipei atmosfera nu este una foarte plăcută, dar nu suntem în situația în care să picăm în cealaltă extremă. Cu toții suntem concentrați la jocul cu Aerostar, avem jucători profesioniști și mergem să obținem un rezultat pozitiv. Este clar că nu ne-a picat bine acel eșec la scor cu Petrolul. Din fericire nu avem probleme de lot pentru jocul de sâmbătă, toți jucătorii fiind apți din acest punct de vedere”, a spus şeful din Valea Domanului.

Partida CS Aerostar Bacău – CSM Reşiţa, joc programat în cadrul etapei a treia, se va disputa mâine, de la ora 11.00.  În aceeaşi zi vor mai avea loc partidele:

Fotbal Comuna Recea – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Unirea Slobozia – CS Mioveni

Metaloglobus București – Concordia Chiajna

Pandurii Lignitul Tg. Jiu – Turris-Oltul Turnu Măgurele

CSM Slatina – Rapid

U Craiova 1948 SA – Dunărea Călărași

Leave a reply