Home / Banat / Un reşiţean la lotul naţional de lupte libere! Erich Loidl se pregăteşte alături de cei mai buni luptători ai României

Un reşiţean la lotul naţional de lupte libere! Erich Loidl se pregăteşte alături de cei mai buni luptători ai României

Deşi e încă junior, reşiţeanul Erich Loidl a intrat în vederile antrenorilor lotului naţional de seniori, graţie rezultatelor excelente obţinute în ultimii ani. Erich este unul dintre cei mai valoroşi exponenţi ai noului val al luptelor reşiţene, iar convocarea sa la seniori e o surpriză plăcută, spune antrenorul emerit Adrian Dacica. În perioada 1-30 septembrie, tânărul sportiv legitimat la CSM Reşiţa se va pregăti la Poiana Braşov, alături de cei mai buni luptători seniori ai României.

„Este o convocare care ne bucură foarte mult, dacă ţinem cont că el este încă junior, mai are un an de juniorat şi încă trei ani de tineret. Erich Loidl este un sportiv foarte valoros, a câştigat toate competiţiile la care a participat până la această vârstă, este campion de copii, de cadeţi, de juniori şi de tineret, cu toate că încă este junior. Un sportiv de mare perspectivă, şi sperăm, dacă va continua tot în ritmul acesta, cu multă muncă şi ambiţie, să reuşească să cucerească medalii cât mai importante, aşa cum au reuşit şi alţi luptători reşiţeni. La stagiul de la Poiana Braşov, Erich se va pregăti alături de cei mai buni luptători seniori ai României. Antrenorul principal este Anatol Guidea, iar secundul lotului este reşiţeanul nostru, Andrei Franţ, campionul României. Ne bucură foarte mult, şi sunt convins că Andrei va avea grijă de Erich, ca acesta să îi calce pe urme”, a spus antrenorul emerit Adrian Dacica, tehnician care s-a  ocupat de formarea lui Erich în cadrul şcolii reşiţene de lupte.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns