Home / Banat / [VIDEO] Apel disperat la 112: „Vă rog să mă ajutați, fiul meu s-a urcat în pod și vrea să se spânzure!”

[VIDEO] Apel disperat la 112: „Vă rog să mă ajutați, fiul meu s-a urcat în pod și vrea să se spânzure!”

„Vă rog să mă ajutați, fiul meu s-a urcat în pod și vrea să se spânzure. Am încercat să urc, dar a blocat ușa, este băut, s-a certat cu concubina și are și probleme psihice.”

Acesta a fost strigătul de ajutor primit la Reşiţa în dimineaţa zilei de 30 august, la ora 01:19, prin apelul de urgență 112. Echipajul de jandarmi aflat în timpul serviciului s-a deplasat imediat în cartierul Lunca Pomostului din municipiu, unde a constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Misiunea de salvare a fost îngreunată, deoarece tânărul in vârstă de 34 de ani a blocat calea de acces în podul casei, iar dialogul cu persoana în cauză nu s-a putut realiza, acesta având și deficiență de auz.

Din fericire, totul s-a încheiat cu bine. După câteva minute, jandarmii cărășeni au reușit să intre în podul casei și să-l coboare în siguranță. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, dar și un echipaj de pompieri. Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde a și rămas internată.

video: Jandarmeria Caraş-Severin

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns