După ce în martie a făcut un pas în spate, renunţând la şefia organizaţiei social-democrate din Caraş-Severin, deputatul Luminiţa Jivan se retrage acum cu totul din PSD! Într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Luminiţa Jivan îşi anunţă demisia din Partidul Social-Democrat, cu ample explicaţii care îi motivează decizia. Principalul motiv al renunţării la calitatea de membru PSD este, se pare, dezamăgirea provocată de lista de candidaţi propusă de social-democraţii cărăşeni pentru apropiatele alegeri locale:

„Vine o vreme când cel mai bine e să te retragi. Experiența dobândită, răutățile înfruntate, lucrurile josnice la care s-au pretat unele personaje, dar și multe acțiuni și-au spus cuvântul. Cum ar fi regăsirea pe liste a unor oameni care cu buna știință au votat pentru tăierea bugetelor comunităților locale care au atât de multă nevoie de bani pentru a se putea dezvolta și a crea condiții decente de trai – promise in campania electorală de aceleași persoane – toate acestea și multe altele, te obligă să iei decizii dure, să pui punct, să închei un capitol și să mergi mai departe. Nu pot face parte dintr-o echipă in care se află persoane care nu au un gram de bun simț! Nu pot să concep să fiu alături de niște persoane care, prin acțiunile lor, s-au poziționat împotriva cărășenilor și apoi vin să le ceară voturi!”

În mesajul ei, Luminiţa Jivan nu uită să treacă în revistă lucrurile bune pe care consideră că le-a făcut pentru judeţ, într-o echipă de care spune că se simte în continuare mândră.

„Astăzi se încheie pentru mine un capitol care a durat 11 ani. Un capitol din care am avut foarte multe de învățat, dar, în același timp, am avut parte și de numeroase bucurii și tristeți. Însă, cu toate acestea, sunt mândră de echipa (primarii, viceprimarii, consilierii locali) din care am făcut parte în toți acești ani. Sunt mândră de colegii din administrațiile locale pe care le-am sprijinit în toți acești ani să se dezvolte! În cei 7 ani de când facem împreună echipă -și aici mă refer la cea mai mare parte din primarii județului Caraș- se văd lucruri schimbate în bine în urma noastră! Sunt multe proiecte pe care le pot enumera, însă modernizarea și reamenajarea zonei aferente Cascadei Bigăr, asfaltarea și reabilitarea unor drumuri județene și naționale cum ar fi DN57 DN 57 A, DJ 585, 587 și DJ 572 sunt doar câteva dintre proiectele de care sunt mândră pentru că am reușit să mă implic și să le finalizez! Sunt mândra de faptul că în fiecare comună există minim o investiție la care am contribuit!”, transmite fostul lider al social-democraţilor cărăşeni. Fără a intra în amănunte, Luminiţa Jivan sugerează că e gata să se lanseze în alte proiecte, pe care le va prezenta prietenilor prin intermediul paginii sale de socializare.

foto: facebook Luminita Jivan

Leave a reply