Deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin critică dur decizia guvernului Orban de a aduce modificări legii electorale și spune că nu critică modificările în sine ci perioada când se dorește a fi făcute aceste modificări

”Modificarea legii electorale cu mai puțin de un an înainte de alegeri reprezintă o încălcare gravă a principiilor democratice europene. Prin urmare, #PSD și-a asumat depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva acestei guvernări care și-a demonstrat incompetența în cursul acestor luni.

Vreau să menționez că problema nu este numărul de tururi de scrutin, ci momentul în care se face o astfel de modificare legislativă.
Este cât se poate de evident că PNL vrea să prindă acest ultim val de popularitate și din această cauză există insistența de a modifica legea electorală pe ultima sută de metri.

#Moțiunea nu va fi doar despre modificarea legislației electorale, ci și pentru dezastrul pe care îl face PNL la Guvernare:

?Se împrumută mai mult decât anii de criză ai României, fără a ști unde se duc banii împrumutați.

?Induc incertitudine în economie, care afectează la rându-i toate motoarele economice.

?Taie sume uriașe de bani de la #Sănătate și #Infrastructură.

?#Privatizează sănătatea, în dauna pacienților care nu își permit un spital privat.

?Creează #deficite economice uriașe.

?Partidele care nu vor vota moțiunea vor fi direct responsabile de guvernarea dezastruoasă a PNL. Nu vor putea spune că nu era în puterea lor de a opri acest dezastru!” a scris Luminița Jivan pe pagina sa de facebook.

 

Acest articol este un ADVERTORIAL

Leave a reply