Home / Banat / Care sunt cele mai populare și accesibile credite rapide IFN

Care sunt cele mai populare și accesibile credite rapide IFN

Instituțiile financiare nebancare din România oferă o paletă largă de credite rapide. Condițiile generale pentru a primi un credit nebancar sunt asemănătoare, unul dintre criterii fiind ca aplicantul să aibă domiciliul în România și un venit lunar constant.

 

Tipuri de credit IFN

 

La serviciile și creditele unei instituții financiare nebancare au acces și persoanele care au înregistrat restanțe financiare la precedentele împrumuturi. Față instituțiile bancare, rata de aprobare în cazul aplicanților care se află în Biroul de Credit este mult mai mare la IFN. Un credit rapid pentru restanțieri poate fi aprobat în câteva ore.

 

Dacă dorești ca șansele de aprobare să crească, îți recomandăm să ai un girant care să garanteze pentru tine. Astfel, în cazul în care tu nu vei mai achita ratele, girantul își asumă răspunderea că le va plăti. În acest fel vor crește și șansele ca răspunsul la cererea de credit pentru restanțieri să fie pozitiv.

Reamintim că odată ce ați ajuns în Biroul de Credit ca și rău platnic, înregistrarea va rămâne activă timp de 4 ani, după care se șterge automat. „Fiecare înregistrare se păstrează în baza de date a Biroului de Credit pentru 4 ani, inclusiv cea referitoare la restanța achitată”, precizează reprezentanții Biroului de Credit.

Metoda cu un girant vă poate ajuta să obțineți chiar și un credit fără venit lunar.

 

Credit până la salariu

 

Acest tip de împrumut rapid are o perioadă de rambursare scurtă. În cazul în care sunteți la primul credit la o instituție financiară nebancară, puteți chiar beneficia de un credit cu dobândă 0%. Potrivit site-ului de analize credite nebancare Finaton.com/ro, perioada de rambursare la astfel de împrumuturi este scurtă, de până la 60 de zile. Suma disponibilă diferă de la o IFN la alta, dar este de circa 2.000 lei.

Astfel, acest tip de împrumut este ideal în momentul în care dorești să aplici pentru un credit până la salariu.

 

Credite rapide

 

Clienții pot aplica pentru credit IFN fără a fi nevoie să se deplaseze la sediul acesteia. Una dintre cele mai populare metode de aplicare pentru un credit este online. Aplicantul va completa cererea de credit online și tot acolo va încărca și actele solicitate.

 

Unele instituții financiare nebancare oferă și posibilitatea de acordare a unui credit la domiciliu sau solicitarea acestuia prin telefon sau SMS. De regulă, ultimele două sunt disponibile pentru clienții care au deja un istoric de creditare pozitiv în relația cu instituția financiară nebancară.

 

Înainte de a aplica pentru credit IFN îți recomandăm să studiezi ofertele disponibile. Pe site-ul Finaton.com/ro poți găsi comparații și detalii despre fiecare IFN, astfel că nu va trebui să pierzi timp căutând informațiile la fiecare instituție separat.

Totodată, nu uita să efectuezi o simulare a creditului dorit la mai multe IFN. Astfel vei putea vedea care va fi valoarea ratei, dar și suma totală pe care va trebui să rambursezi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Publicitate Advertorial

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns