Home / Banat / Luminița Jivan spune că a votat pentru un nou început FOTO VIDEO

Luminița Jivan spune că a votat pentru un nou început FOTO VIDEO

Aceasta a votat astăzi, în jurul prânzului, la o secție de votare din Reșița aflată în apropierea sediului PSD Caraș-Severin, fiind însoțită și de către soțul acesteia.

”Am votat cu sufletul și inima pentru o schimbare în bine în această țară pentru că merităm un nou început! Am votat pentru un președinte care se va implica activ în găsirea unor soluții pentru fiecare dificultate întâmpinată de români. Am votat pentru o țară bazată pe principii creștine și sănătoase în care îmi pot crește fetițele în siguranță” a spus președintele PSD CS la ieșirea de la urne.

Liderul social-democrat spune că a mai votat pentru ca România să devină acasă: ”am votat pentru un președinte care va transforma România în țara pe care ne-o dorim cu toții și căreia îi vom spune cu toții, cu drag, acasă!”

”Am votat cu speranța că românii nu vor mai fi nevoiți să părăsească această țară, că toți românii vor avea șansa la o viață decentă în țara lor. Am votat pentru o țară în care cetățenii reprezintă interesul principal, nu interesele personale. Am votat pentru o țară lipsită de ură și dezbinare între proprii cetățeni, pentru o țară în care să nu mai existe frica de a ne exprima propriile opinii politice și nu numai. Am încredere că românii vor alege cu sufletul și cu inima un viitor mai bun, un viitor în care președintele va pune întotdeauna pe primul loc interesele lor!” a declarat demnitarul la ieșirea de la urne.

About cristian.frant

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns