Duminică, 29.09.2019 cu începere de la ora 09:00, în sala de sport a cartierului „Nufărul” din orașul Bocșa, a avut loc cea de-a II – a ediție a Memorialului cupa prof. „Ion Lepși”  la handbal feminin, junioare IV, această competiție a fost organizată de familia Lepși, Casa Orășenească de Cultură Bocșa, Primăria și Consiliul Local Bocșa cu sprijinul partenerilor ArenaPub din Bocșa și a Asociației Club Sportiv Golden Kids Bocșa.

La această competiție au participat șase echipe din județele Caraș-Severin,Timiș,Hunedoara și Mehedinți, astfel la finalul competiției câștig de cauză au avut fetele de la gruparea bocșană, care pentru a 2 – a oară consecutiv au păstrat trofeul acasă. După disputarea meciurilor din această comptiție clasamentul final arată astfel:

  • locul I A.C.S. Golden Kids Bocșa
  • locul II Șc. Gimn. nr 7 „Sf. Maria” Timișoara
  • locul III L.P.S „Cetate” Deva
  • locul IV ACS Băile Herculane
  • locul V CS Leu Giarmata
  • locul VI CS Olimpic Dorbeta Turnu-Severin

Acest clasament arată astfel deoarece deși echipa din Severin aveau o victorie în grupă, antrenorul a  decis ca la ultimul meci din grupă să își retragă echipa de pe teren, părăsind competiția, fiind condusă cu scorul de 12-10 de gruparea din Timișoara, când mai erau 2 minute regulamentare de joc. Pe lângă obținerea locului I , gruparea bocșană a mai obținut si două premii speciale, Coste Irene a obținut titlul de golgeter cu 26 de goluri marcate pe perioada competiției, iar Miloș Iasmina a obținut titlul de cea mai tehnică jucătoare.

În primul rând vreau să mulțumesc familiei Lepși pentru colaborarea și încrederea acordată în acest an. Vreau să mulțumesc Primăriei, Consiliului Local Bocșa, Casei Orășănești de Cultură Bocșa, celor două arbitre Anda Mitan și Sauciuc Sara pentru implicare, de asemenea sportivelor mele junioare II Popescu Cristina, Muller Diandra si domnișoarei Constantin Adelina pentru sprijinul acordat la masa oficială. Țin să menționez că cele două arbitre au venit din respect pentru mine, pentru copii fără pretenții financiare. Vreau sa mulțumesc de asemenea ARENAPUB Bocșa și părinților prezenți în sala care ne sunt alături mereu, parinților le mulțumesc că fără ei activitatea handbalistică în oraș nu ar exista. Mulțumesc oaspeților prezenți la competiție care și-au văzut de echipă și au fost mulțumiți de desfășurarea competiției. Le mulțumesc și celor care au fost nemulțumiți și si-au retras echipa de pe teren la un memorial ca au dat un exemplu celorlalți profesori sau antrenori prezenți, au dat dovadă de un exemplu de așa NU. La aceste turnee important e ca sportivii sa joace nu contează rezultatul, eu personal le-am zis „războinicilor mele”, așa le alint pe fetele mele,  că nu vreau locul I, ci doresc să iasă bine turneul din respect pentru familia Lepși. Îmi pare rău că unii colegi de ai mei se pare că au înțeles greșit ce înseamnă acest turneu, care a fost un memorial. Îmi cer public scuze în numele Clubului Golden Kids Bocșa,a părințiilor și susținătorilor noștri față de familia Lepși, cele două arbitre și spectatorii prezenți în sală pentru comportamentul unora dintre oaspeți care vor locul I cu orice preț, nu așa se face educație și performanță. – ne-a declarat prof. BOSIOC BOGDAN IONUȚ – antrenor ACS GOLDEN KIDS BOCȘA

Leave a reply