Duminică, 29.09.2019, cu începere de la ora 09:00, în sala de sport din cartierul „Nufărul” din orașul Bocșa, va avea loc cea de a doua ediție a „Memorialului prof. Ion Lepși” la handbal feminin, categoria junioare IV. Această competiție este organizată de familia Lepși, Casa Orășănească de Cultură Bocșa, Primăria și Consilul Local Bocșa, având ca si coorganizatori Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa și partenerii de la  ArenaPub Bocșa.

La această competiție vor participa șase echipe : A.C.S. GOLDEN KIDS BOCȘA, CS LEU GIARMATA, ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 7 „SF. MARIA” TIMIȘOARA, ACS BĂILE HERCULANE, CS OLIMPIC DROBETA TURNU SEVERIN , LICEUL CU PROGRAM SPORTIV „CETATE” DEVA .

Cele 6 echipe au fost împărțite în două grupe, în grupă vor juca fiecare cu fiecare pe durata a două reprize a câte 20 de minute fiecare, cu pauză de 5 minute între reprize. După disputarea jocurilor din grupe vor avea loc jocurile pentru clasament și anume locul III A vs locul III B (pt  clasament final V-VI), locul II A vs locul II B(pt clasament final III-IV) si locul I A vs locul I B(pentru clasament final I-II). Tragera la sorți a fost făcută și echipele au fost împărțite astfel:

grupa A  

  • LPS CETATE DEVA
  • ACS GOLDEN KIDS BOCȘA
  • CS LEU GIARMATA

grupa B

  • CS OLIMPIC DROBETA TURNU-SEVERIN
  • ACS BĂILE HERCULANE
  • ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR 7 ” SF.MARIA” TIMIȘOARA

Așteptăm iubitorii sportului cu mingea mică să fie prezenți la eveniment!

Articol scris de prof. BOSIOC BOGDAN IONUȚ

Leave a reply