Noua Lege a Pensiilor se va aplica etapizat începând din acest an și va intra în vigoare integral din anul 2021, iar valoarea punctului de pensie în anul 2020 va ajunge la 1775 lei. PSD ne asigură că până în 2021 cele mai multe pensii se vor dubla, respectiv tripla, urmare a aplicării noii legi.

Creșterea veniturilor la bugetul de pensii este rezultatul transferului contribuțiilor sociale și de sănătate de la angajator la salariat, măsură aplicată de guvernarea PSD-ALDE.

Fondul asigurărilor sociale pentru plata pensiilor va ajunge să se autosusțină”, precizează deputatul PSD Luminița Jivan.

Eficiența guvernării PSD  este certificată de către Luminița Jivan, aceasta afirmând:

Când s-a adoptat Legea Salarizări și s-au mărit salariile an de an, opoziția, în frunte cu Iohannis, nu conteneau să țipe alarmist că nu mai sunt bani. Când s-au mărit succesiv valoarea punctului de pensie de la 871 de lei în 2016 la 1.100 de lei acum, plus 26%, la fel, aceleași strigăte alarmiste, că se prăbușește bugetul, că deficitul fondului de pensii se va agrava dramatic. (…) Niciodată un guvernPSD nu va ajunge în situația să taie salarii și pensii, cum au făcut-o Boc și ai lui, refugiați acum, bineînțeles în PNL.”

Acest text este un advertorial

Leave a reply