Deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin spune că liberalii atacă tocmai acele profesii liberale pe care te-ai aștepta să le apere și reacționeaă la reacțiile publice ale liderilor liberali de după alegerile europarlamentare.

„PNL taie, PSD susține veniturile și beneficiile acordate cetățenilor, în vreme ce președintele acestui partid pledează pentru eliminarea scutirilor de impozite pentru domeniul IT, și consideră discriminatorie acordarea tichetelor de vacanță, pe când, guvernarea PSD este hotărâta, nu doar să apere, ci și să extindă aceste câștiguri acordate oamenilor, astfel peste 100 .000 de IT-iști ar avea salariile diminuate, urmare a impozitării dorite de Orban. Dacă PNL va ajunge să guverneze, este inevitabil,iar acest domeniu strategic de dezvoltare pentru România ar fi grav afectat, peste 1200.000 de bugetari ar putea rămâne fără tichetele de masă, dacă se pune în pratică viziunea PNL, așa zisa discriminare dintre angajații la stat și cei de la privat. Salariul minim ar fi ori înghețat, ori desființat, dacă PNL ar ajunge să guverneze după cum în repetate rânduri au susținut economiștilor de bază, consilieri a lui Orban, ajutoarele sociale de orice tip, ar fi suspendate, reevaluate și multe dintre ele anulate, potrivit politicii și intențiilor anunțate de PNL. Este o diferență fundamentală de viziune și de soluții, și de asemena strategice între PSD și PNL.

PSD își asumă misiunea de a apăra câștigurile oamenilor, și mai mult, va promova facilități acordate domeniului IT, cât și la alte industrii, cum ar fi: textilă și prelucrătoare, de exemplu: cum a anunțat deja ministrul finanțelor”, declară deputatul Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin.

ADVERTORIAL

Leave a reply