Arhivă

Deși dădea asigurări că va fi pe lista europarlamentarelor la PRO România, Ion Mocioalcă a devenit marele absent

Deși într-o conferință de presă explica faptul că atât el cât și Adrian Țuțuianu vor fi pe lista de candidați pentru Parlamentul European a partidului PRO România, Ion Mocioalcă nu apare pe lista depusă la Biroul Electoral Central.

„Vom fi pe listă și eu, și Țuțuianu. Va fi pe listă și Mihai Tudose. Nu știm locurile, dar vrem să ajutăm cu prezența noastră pe liste pentru că pe un anumit segment, în anumite zone, putem aduce un plus” declara Ion Mocioalcă, citat de Express de Banat.

Cu toate acestea ”marele lider politic” nu a mai apărut pe lista pe care dădea asigurări că va fi, lăsând-o pe deputata Luminița Jivan să fie singurul reprezentant al Caraș-Severinului în competiția electorală pentru Parlamentul European.

Să se fi convins cei de la PRO România așa de repede de calitățile ”marelui lider politic”?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Accidentat pe trecerea de pietoni la Oţelu Roşu

Azi în jurul orei 07.10, polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați cu privire  la faptul că o persoană a fost lovită pe trecerea de pietoni din centrul orașului.    La fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie de 46 de ani, din Timișoara, ar fi condus un  autoturism pe strada Revoluției din Oțelu Roșu, dinspre Hațeg spre Caransebeș iar la trecerea de  pietoni semnalizată corespunzător din centru nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton, pe  care l-ar fi acroșat cu oglinda retrovizoare.    În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pietonului în vârstă de 62 de ani, care a fost  transportat la spital pentru îngrijiri medicale.    Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.     Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Un accident similar…