Sâmbătă, la Reșița, s-a desfășurat Conferința extraordinară de alegeri a PSD Caraș-Severin, la eveniment participând și Liviu Dragnea, președintele PSD și secretarul general, Codrin Ștefănescu. Cei doi au fost așteptați la intrarea Sălii Lira a Liceului de Artă din Reșița de câțiva protestatari cu cătușe și câte o tavă cu rahat. Unul dintre ei avea și un ceas explicând că, pentru Liviu Dragnea, ceasul ticăie și s-ar apropia momentul încătușării sale.

La președinția filialei nu a fost depusă decât candidatura șefei interimare, Luminița Jivan iar la cea de președinte executiv a rămas propunerea Dumitru Ursu, primarul din Oravița.

Deși ar fi trebuit să aibă doar 17 vicepreședinți, la propunerea președintelui interimar, posturile de vicepreședinte au fost suplimentate la 23: Silviu Hurduzeu, Luca Mălăiescu, Flavius Nedelcea, Ioan Crina, Gabriel Duruț, Ion Babeu, Adorian Solomonesc, Nicolae Tismănariu, Adrian Stoicu, Gheorghe Prejnescu, Ioan Borduz, Ioan Pop, Dănuț Mușa, Gheorghe Panduru, Petru Fara, Lavinius Roșian, Maria Damian, Olgița Ghiță, Mirel Pascu, Petru Hațegan, Constantin Nebunu, Gheorghe Coilă, Dănuț Oană, Nicolae Novăcescu și Ilie Iova.

Pe lângă liderul PSD Liviu Dragnea, la evenimentul de sâmbătă de la Reșița au mai participat Natalia Intotero, ministru pentru Românii de pretutindeni, secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu, președintele PES România, Victor Negrescu și trezorierul Mircea Drăghici.

Leave a reply