În perioada 1-3 martie 2019 oraşul de pe malul Cernei, Băile Herculane va fi un furnicar de mici sportive şi de iubitorii sportului cu mingea mică.

Federaţia Română de Handbal, Ani Caraş, ACS Băile Herculane, Primăria şi Consiliul Local Băile Herculane cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Handbal Caraş-Severin şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş – Severin, organizează în perioada 1-3 martie 2019, în sala de sport Alexandru Duicu din Herculane a II a ediţie a festivalului inter regio de handbal. Competiţia este destinată sportivelor de minihandbal, fete născute în anii 2008-2009, şi a sportivelor de babyhandbal, fete născute în anii 2010-2011.

La această competiţie care va fi  un regal handbalistic cu participarea a 31 de echipe şi 600 de sportive va participa şi Asociaţia Club Sportiv Golden Kids Bocşa.

Deşi vom face deplasarea cu un lot mai subţire format doar din 6 fetiţe, eu sper că vom face o figură frumoasă. Lucru cel mai important este să participăm că ne oferă şansă de a ne înscrie la Turneul Final – ne-a declarat Ionuţ Bogdan Bosioc antrenorul grupării bocşene

 

Leave a reply