Home / Banat / 20 de persoane evacuate, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Lugoj

20 de persoane evacuate, în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc din Lugoj

Opt locatari ai unui bloc din Lugoj s-au autoevacuat, iar alți 12 au fost evacuați cu ajutorul pompierilor, miercuri, în urma producerii unui incendiu la un apartament, iar casa scării a fost inundată de fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, pompierii au fost solicitați, miercuri, să intervină la un incendiu de apartament în cartierul Cotul Mic din orașul Lugoj. Cei care au sunat la 112 au fost vecinii, pentru că proprietarii apartamentului nu erau acasă.

La sosirea pompierilor, întreg apartamentul era cuprins de flăcări.

În total, opt locatari ai blocului s-au autoevacuat, iar alți 12 au fost evacuați cu ajutorul pompierilor militari deoarece casa scării a fost complet inundată de fum.

„Am intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o ambulanță SMURD, doi ofițeri și 14 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj”, a arătat ISU Timiș.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii timișeni urmează să stabilească cauza izbucnirii incendiului.

About Mediafax

Check Also

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2: Am încasat virusul în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că a trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns