Arhivă

Sebastian Purec revine în deconcentratele județene, vezi aici ce post va ocupa

Fostul subprefect de Caraș-Severin, Sebastian Purec, revine în conducerea deconcentratelor cărășene ca și șef de agenție la una dintre cele mai importante agenții: AJ a Finanțelor Publice Caraș-Severin.

Născut pe 29 decembrie 1974, la Reșița, Sebastian Purec are în CV un portofoliu important în ceea ce privește formarea profesională. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara – Facultatea de Științe Economice, continuându-și licența cu studii aprofundate. A mai obținut o importantă calificare de înalt funcționar public al ANFP, are studii la Colegiul Național de Apărare și Institutul Diplomatic Român.

În 2001 se angajaează la ADR Vest, unde ajunge chiar șef de birou, apoi din 2005 conduce Sanatoriul din Moreni. În anul 2008 face pasul în antreprenoriat și deschide la Reșița primul ”incubator de afaceri”.

În anul 2012 este ales consilier local la Reșița iar din iunie 2014 este numit director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului. În martie 2015 este numit subprefect de Caraș-Severin.

Din februarie 2019 este numit șef de agenție al AJFP Caraș-Severin, înlocuind-o pe Mihaela Nicola la conducerea instituției.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Măsuri extreme-Aquacaraș

PROTEJAREA POPULAȚIEI și LIMITAREA RISCULUI DE CONTAMINARE În  contextul în care, se constată modificări zilnice ale situației potențialului…