Home / Banat / O femeie din județul Caraș-Severin a murit din cauza gripei. Femeia nu fusese vaccinată

O femeie din județul Caraș-Severin a murit din cauza gripei. Femeia nu fusese vaccinată

O femeie în vârstă de 75 de ani, din județul Caraș-Severin, a murit la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, din cauza gripei. Femeia nu fusese vaccinată, anunță DSP Caraș-Severin.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de către DSP Caraș-Severin, o femeie în vârstă de 75 de ani a murit, luni, la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș.

Femeia, originară din comuna Obreja, fusese internată în 14 ianuarie la ATI, în stare destul de gravă, cu afecțiuni asociate.

”Virusul gripal a fost confirmat la pacientă de un buletin de analize pozitiv primit ieri de la Institutul Cantacuzino. Pacienta era nevaccinată antigripal”, arată sursa citată.

Medicii recomandă în continuare populației să se vaccineze antigripal și să evite zonele aglomerate.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a comunicat până acum 27 de decese provocate de gripă de la debutul sezonului.

About Mediafax

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns