Două trenuri, dintre care unul de călători și unul care transporta cereale au deraiat, duminică dimineața, în județele Hunedoara și Caraș-Severin, o persoană fiind rănită ușor.

Potrivit Centrului Infotrafic, din Inspectoratul General al Poliției Române, în judeţul Hunedoara, traficul feroviar este blocat pe Secţia de cale ferată 202 între localităţile Subcetate şi Boieşti, din cauza unui tren (IR. 1821) care a deraiat.

Trei vagoane din şase au părăsit șina de cale ferată.

Din primele informații, o persoană a fost rănită uşor.

Potrivit primelor informații, trenul a lovit și un stâlp de electricitate.

„În tren se aflau circa 120 persoane. Din datele furnizate de conductorul trenului rezultă că nu sunt persoane rănite”, a transmis Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU).

Mai multe echipaje de pompieri de intervenție si de descarcerare, echipaje medicale SMURD si ambulanțe au fost trimise în zonă.

De asemenea, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 930 este întreruptă la kilometrul feroviar 13+300 de metri, între staţiile CF Berzovia şi Oraviţa (judeţul Caraş-Severin), după ce şase dintre cele nouă vagoane ale trenului marfar 69498 (operator privat, care se deplasa pe relaţia Grădinari – Timişoara Nord) au deraiat, din motive tehnice.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar trenul transporta cereale.

În aceste cazuri, se fac cercetări pentru a se stabili cauzele producerii evenimentelor.

Leave a reply