Home / Banat / Înjurături ca la ușa cortului după descinderile DIICOT la Caransebeș, operațiunea Shanghai VIDEO

Înjurături ca la ușa cortului după descinderile DIICOT la Caransebeș, operațiunea Shanghai VIDEO

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 17 percheziţii la membri unei grupări bănuite că ar fi vândut substanţe cu efect psihoactiv tinerilor din Caransebeş, Reşiţa şi Oţelu-Roşu.

La data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, au efectuat 17 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive şi trafic de droguri de mare risc.

De asemenea, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere emise pe numele membrilor grupării.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu substanţe psihoactive prin intermediul internetului, de pe diferite site-uri. Ulterior, acestea ar fi prelucrat substanţele psihoactive prin amestecare cu diverşi solvenţi şi le-ar fi impregnat pe fragmente vegetale.

Substanţele susceptibile a avea efect psihoactiv ar fi fost vândute în rândul tinerilor din Caransebeş, Reşiţa şi Oţelu-Roşu.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite 150 de grame de substanţă psihoactivă în stare pură (ce putea fi folosită la prepararea a peste 1.000 de doze), doze pregătite pentru vânzare şi bunuri folosite la prepararea drogurilor şi a substanţelor psihoactive.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin şi al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara.

About cristian.frant

Check Also

Va reuși Aquacaras sa își ia corigenta? Unde este și unde vrea sa ajungă societatea

„APA ESTE VIAŢĂ”, deviza după care îşi desfăşoară activitatea operatorul judeţean de apă şi canalizare, …

Lasă un răspuns