Circulația feroviară pe ruta Orșova – Caransebeș, în județul Caraș-Severin, a fost închisă, în noaptea de duminică spre luni, inițial pe ambele linii, apoi a fost reluată pe o linie, după ce au căzut stânci de pe versanți, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților CFR, circulația feroviară a fost închisă pe ruta Orșova – Caransebeș, în noaptea de duminică spre luni, după ce în zona gării Băile Herculane au căzut stânci de pe versanți pe calea ferată, fiind vorba de o cantitate de aproximativ trei tone.

Mai mulți muncitori CFR au intervenit pentru degajarea bucăților de stâncă, iar după aproximativ o oră și jumătate de la producerea incidentului, s-a reușit eliberarea liniei 1 cu ajutorul unui utilaj. Astfel, circulația feroviară între Băile Herculane și Caransebeș a fost reluată pe o singură linie.

“Echipajul de pompieri de la Punctul de lucru Băile Herculane a acordat sprijin lucrătorilor SNCFR pentru eliberarea liniei ferate. Se lucrează cu un utilaj mare pentru a remedia situația cât mai repede și pe cealaltă linie”, au aratăt reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin.

Leave a reply