Arhivă

Curse aeriene din Timișoara spre Iași și Cluj vor fi operate de compania Tarom

Tarom va opera curse din Timișoara spre Iași și Cluj, începând cu data de 25 martie, după ce compania aeriană Blue Air a decis să retragă aceste zboruri în luna februarie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Aeroportul Internațional Timișoara, compania aeriană Tarom va introduce două destinații din capitala Banatului. Astfel, aeronavele companiei aeriene vor zbura spre Iași și Cluj începând cu data de 25 martie.

”Imediat după anunțul companiei Blue Air de a retrage aceste destinații din motive comerciale, administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu companii aeriene printre care și conducerea companiei Tarom pentru preluarea acestor rute de la Timișoara spre și dinspre Iași și Cluj și eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței. Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian Tarom îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor. Acum, după încheierea acordului comercial de operare pe aceste rute, putem anunța public orarul de zbor, valabil din 25 martie”, a declarat directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Daniel Idolu.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână spre/dinspre Cluj și patru zboruri pe săptămână spre/dinspre Iași.

“Compania aeriană Tarom este o companie cu tradiție de operare pe aeroportul Timișoara deoarece efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani. În curând vom informa împreună cu reprezentanții Tarom și alte rute de zbor negociate, care sperăm că vor satisface nevoia de călătorie a concetățenilor din regiunea deservită de aeroportul Timișoara”, au arătat reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara.

Compania aeriană Blue Air a decis să renunțe la zborurile din Timișoara spre Iași și Cluj (și retur), începând cu data de 17 februarie, motivând neînțelegeri cu reprezentanții aeroportului timișorean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts