Home / Banat / Torma: ”Rușine consilierilor PSD și Partidul Verde!”

Torma: ”Rușine consilierilor PSD și Partidul Verde!”

Primarul Adrian Torma din Moldova Nouă îi acuză pe consilierii PSD și Partidul Verde de lipsă de respect și dezinteres față de comunitate. Acuzațiile edilului șef vin ca urmare a neparticipării grupării de stânga la ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, în care s-au propus spre aprobare cinci proiecte de hotărâre importante pentru Moldova Nouă.
”Oare acești consilieri au uitat că au obligatii față de votanții PSD si Partidul Verde?
Oare ei nu au nevoie de drumuri reabilitate, copiii lor nu au nevoie de laboratoare si cabinete medicale reabilitate, oare blocurile din centru civic trebuie lăsate în paragina, oare ei nu circula pe faleza unde Dunărea nu a fost igienizata niciodată de vegetație, oare nu au prieteni pe care să îi invite să viziteze Ostrovul??”, afirmă Torma.
Primarul nu ezită nici de această dată să pună în lumină acțiunile dezastruoase ale celor din stânga politică și modul în care au afectat evoluția orașului.
”Sunt aceiași călăi care au distrus Moldomin, au votat împotriva fabricii de cablaj, au căpușat Primăria cu nepotisme si recompense electorale către haita de hiene și acolitul lor care candidează la funcția de primar, dar nu reușește sa treacă de locul 3 si manipulează săracii consilieri locali ai Partidului Verde care, atunci când au voie să vină la ședințe, au temele scrise in palmă.
Din păcate pentru binomul Lupu-Băleanu, un binom pătat de sânge și plin de afaceri oculte, împreuna cu haita de hiene și consilieri ascultători, și-au găsit NAȘUL.
NAȘUL binomului sunteți dumneavoastră, cetățenii onești ai orașului, care în Iunie 2016 ați avut curajul să rupeți comunitatea de acești indivizi fară respect fațî de orașul nostru”, mai spune Torma.
Proiectele de pe ordinea de zi au trecut toate fiind aprobate de către consilierii PNL, Uniunea Sârbilor și PMP prezenți la ședință.

About editor editor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA-în data de -11.05.2022–str. Puțul 5 și str. Victoriei (parțial)-interval orar …

Lasă un răspuns