Orașul din Clisura Dunării se pregătește de Balul de Fășang, o manifestare tradițională reluată la Moldova Nouă de către actualul primar Adrian Torma.

”Va invit cu mare bucurie sa continuam traditia Fasancului la Moldova Noua. Sunt nerabdator sa va vad costumatiile si povestile pe care le veți pune in scena in mod original, asa cum ati facut de fiecare data.
Evenimentul va avea loc pe platoul din fata Casei de Cultura in zilele de 17 si 18 Februarie.
Fasancul este una din manifestările de tradiție care are rolul de a apropia comunitatea si sunt convins ca, indiferent de pasiunile politice sau răfuielile personale, vom demonstra ca Fasancul este al Bosneagului.
Bugetul alocat pentru evenimentul din Bosneag este de 5000 lei, reprezentand plata artiștilor pentru cele doua zile si sunt foarte bucuros sa va anunț ca vom acoperi aceasta suma din sponsorizările oferite de companiile private din oraș si de persoanele fizice.
Concluzie pentru cârcotași: zero cheltuieli pentru primărie pentru evenimentul „Fasanc” organizat in Bosneag! Mulțumesc mult celor care au sponsorizat, cu ajutorul carora am putut acoperi cheltuielile pentru acest eveniment. Va astept cu drag in număr cât mai mare” transmite edilul.

Leave a reply