Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care participa la o partidă autorizată de vânătoare de mistreți, a fost împușcat mortal, din greșeală, duminică, în apropiere de orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, duminică, în zona Valea Jgheabului, care aparține de orașul Oțelu Roșu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul de 50 de ani împușcat mortal participa, împreună cu mai multe persoane, la o partidă de vânătoare de mistreți, care era una legală.

“Am fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că a avut loc un accident de vânătoare în zona Valea Jgheabului, fiind vorba despre o vânătoare autorizată. A fost stabilit faptul că participanții aveau cu toții autorizații pentru deținerea armelor de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Oțelu Roșu, care participa la vânătoare a fost împușcat mortal, din greșeală, de către un alt bărbat tot de 50 de ani, din același oraș”, a afirmat Dinu Nicorici.

Polițiștii cărășeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Leave a reply