Prima Pagina / Banat / Bărbat împușcat mortal la o vânătoare de mistreți, în județul Caraș-Severin

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare de mistreți, în județul Caraș-Severin

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care participa la o partidă autorizată de vânătoare de mistreți, a fost împușcat mortal, din greșeală, duminică, în apropiere de orașul Oțelu Roșu, din județul Caraș-Severin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, duminică, în zona Valea Jgheabului, care aparține de orașul Oțelu Roșu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul de 50 de ani împușcat mortal participa, împreună cu mai multe persoane, la o partidă de vânătoare de mistreți, care era una legală.

“Am fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că a avut loc un accident de vânătoare în zona Valea Jgheabului, fiind vorba despre o vânătoare autorizată. A fost stabilit faptul că participanții aveau cu toții autorizații pentru deținerea armelor de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Oțelu Roșu, care participa la vânătoare a fost împușcat mortal, din greșeală, de către un alt bărbat tot de 50 de ani, din același oraș”, a afirmat Dinu Nicorici.

Polițiștii cărășeni efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

About cristian.frant

Lasă un răspuns