Traficanți prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri de mare risc în vestul țării. Tinerii cu vârste curpinse între 21 și 25 de ani făceau parte dintr-un grup infracțional specializat în traficul intern și internațional, comercializarea și consumul de droguri fiind prinși de către Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, chiar când încercau să comercializeze droguri.

Polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în Timișoara la locuințele tinerilor în urma cărora au fost ridicate aproape 1.400 de comprimate de ecstasy, 200 g. de cannabis, 5 g. de cocaină și 2.100 de lei, iar 4 persoane au fost reținute.

”Astfel, liderul grupării, bărbatul de 25 de ani, ar fi preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport internațional. Ulterior, atât el, cât și ceilalți membri ai grupării, le-ar fi distribuit pe raza județelor Timiș, Mehedinți, Caraș-Severin și Arad.

Față de trei persoane a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore”, au precizat polițiștii.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, mai spun oamenii legii.

 

 

Leave a reply