Casa primarului din comuna Coșteiu, județul Timiș, a fost spartă de hoți, care au reușit să fugă cu câteva ceasuri. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și încearcă să dea de urma hoților, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, Ionuț Sârbu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că primarul din comuna Coșteiu a sesizat poliția, sâmbătă seara, după ce a observat că locuința sa a fost spartă de hoți.

“A fost sesizată poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri personale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii încearcă să stabilească autorii faptei și să recupereze prejudiciul”, a afirmat Ionuț Sârbu.

Primarul comunei Coșteiu, Petru Carebia, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că hoții au reușit să fugă cu câteva ceasuri care, însă, “nu sunt de valoare”.

“Au intrat și mai mult au răvășit casa, au luat câteva ceasuri. Nu aveau ce să ia, s-au gândit că dacă intră în casa primarului, dau lovitura”, a afirmat Petru Carebia.

Leave a reply