Aseară, persoane necunoscute au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 14.600 de lei, dintr-o agenție de pariuri din municipiul Reșița. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea autorilor sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Aseară, în jurul orei 23.50, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că la o agenție de pariuri din localitate a fost declanșată alarma la efracție.

 

În cel mai scurt timp echipa operativă s-a deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta societății iar din interior au sustras o casetă metalică în care se afla suma de 14.600, bani proveniți din încasările zilei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat iar în continuare se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea autorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112  sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

 

Leave a reply