Home / BĂILE HERCULANE / Un TIR s-a răsturnat în Mehedinți. Autotrenul a luat foc, iar şoferul a rămas încarcerat

Un TIR s-a răsturnat în Mehedinți. Autotrenul a luat foc, iar şoferul a rămas încarcerat

Un TIR încărcat cu țevi metalice s-a răsturnat, joi seara, pe DN 6, la aproximativ un kilometru de Vama de la Porțile de Fier, spre Orșova.Autotrenul a luat foc în urma accidentului, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină,incendiul fiind stins de ceilalți șoferi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului dePoliție Județean Mehedinți, Alexandru Petolescu, în urma accidentului rutier care a avut loc joi seara, circulaţia pe DN6 Drobeta-Turnu Severin-Orşova este oprită pe ambele sensuri, în zona Porţile de Fier I. Șoferulunui autotren a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit de versantul aflat pe marginea drumului. Bărbatul a fost rănit în urma evenimentului, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerare.

„Pompierii au acționat pentru descarcerarea șoferului autotrenului. Se efectuează manevre de resuscitare”,a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Raluca Tîrcă, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți.

Incendiul a fost stins de ceilalți conducători auto, înainte ca pompierii să ajungă la fața locului. Poliţiştii urmează să stabiliească dacă accidentul a fost provocat de o manevră greşită a şoferului sau în urma unei defecţiuni tehnice la autotrenul înmatriculat în Olt.

About cristian.frant

Check Also

Atenţionare meteo: Cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscol

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o atenţionare meteo Cod galben de ninsori însemnate …

Lasă un răspuns