Prima Pagina / Banat / Este șansa ta să devii polițist

Este șansa ta să devii polițist

Dacă întotdeauna ți-ai dorit să fii polițist, dar până acum ți s-a părut că e prea complicat sau nu-ți este accesibil, acum e șansa ta! Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor. Grăbește-te, te poți înscrie până pe 5 decembrie!

Mulți sunt atrași de meseria de polițist. Unii pentru că simt nevoia de a ,,face dreptate” sau pentru a apăra alți oameni,  alții pentru că simt nevoia să-și disciplineze viața și caută o stabilitate și responsabilizare.

Dacă ai cochetat cu ideea de a fi polițist află că în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.

Pentru o carieră în Poliție, poți candida la școala din Câmpina unde sunt 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) sau la școala din Cluj-Napoca unde sunt 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități).

Până pe 5 decembrie, toți cei interesați se pot la înscrie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Puteți găsi toate condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere la adresa https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Probele pe care le vei susține, tematica și bibliografia sunt afișate atât pe site, cât și pe pagina de facebook a Poliției Române.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și  limba străină).

MULT SUCCES!

About editor editor

Lasă un răspuns