Home / Banat / Innomatch 2017 Eveniment regional de inovare ”ScaleUP” Competiție regională

Innomatch 2017 Eveniment regional de inovare ”ScaleUP” Competiție regională

Innomatch, evenimentul regional de inovare aflat la a 5-a ediție, va aduce la Timișoara o parte din cele mai relevante persoane din domeniul inovării: Jason Braverman, Chief Innovation Officer al Verdium, autoritate internațională în domeniul autentificării biometrice, Maxine Adam, Head of Innovation Services, Greenwich Research and Enterprise, Emma Fau, Fondator EU Capital și Strategic Advisor Startup Europe Regions Network și Adrian Val Harea, Head of Engineering Product Line Electronic la Continental.

 

În cadrul evenimentului ce va avea loc în data de 12 decembrie 2017 la Venue se vor prezenta și serviciile Enterprise Europe Network, rețea orientată pe susținerea inovării și expunerea internațională a companiilor.

 

Ediția din acest an va beneficia de prezența unor experți din Marea Britanie, Canada, Belgia și România, care vor prezenta povești de succes privind inovarea în sectorul TIC și automotive, bune practici privind servicii de suport pentru afaceri care au generat impact economic major, precum și experiențe practice de atragere de capital privat în vederea creșterii capacității de producție și vânzări.

 

De asemenea, Innomatch 2017 va include Competiția Regională ,,ScaleUP” prin care se urmărește selectarea a trei IMM-uri inovatoare pentru a fi sprijinite să își scaleze afacerea. La această competiție se pot înscrie întreprinderile mici și mijlocii din orice sector economic din regiunile acoperite de rețeaua Enterprise Europe Network și anume Vest (Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș) și Sud-Vest Oltenia (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea), cu o vechime de minim 3 ani. Companiile participante la competiție vor avea posibilitatea să își prezinte planurile de scalare a afacerii în format de tip ”pitching” în fața întregului auditoriu din cadrul Evenimentului Regional de Inovare Innomatch 2017.

 

Cele trei companii câștigătoare vor beneficia de un pachet de suport care va include:

  • Realizarea strategiei pentru scalarea afacerii
  • Coaching pentru implementarea strategiei pentru scalarea afacerii
  • Sesiuni de instruire dedicate temelor specifice etapei de scalare (ex. managementul inovării, leadership, scalare internațională)
  • Suport în identificarea de parteneri strategici internaționali
  • Consultanță individuală pentru accesarea de noi piețe internaționale
  • Promovarea companiei în plan internațional.

 

 

 

 

 

 

 

 

Participarea la Competiția Regională ,,ScaleUP” se poate face prin completarea formularului de înregistrare accesând link-ul http://www.regiuneavest.ro/enterprise-europe-network/. Termenul limită pentru transmiterea formularelor este de 5 decembrie 2017. Ulterior sesiunii de ”pitching” din data de 12 decembrie 2017 va avea loc evaluarea formularelor depuse, iar câstigătorii vor fi anunțați în data de 15 decembrie 2017.

 

 

Evenimentului Regional Anual de Inovare Innomatch2017 este organizat de ADR Vest în cadrul  Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.

 

 

Informatii detaliate despre aceasta editie a Evenimentului Regional Anual de Inovare, precum si despre editiile anterioare, se gasesc pe pagina web http://www.tehimpuls.ro/innomatch.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns