Salonul Internațional de Artă Fotografică al Banatului Montan

Salonul Internațional de Artă Fotografică al Banatului Montan

Municipiul Reșița găzduiește, pentru prima dată, Salonul Internațional de Artă Fotografică al Banatului Montan, eveniment care se desfășoară cu sprijinul Primăriei Reșița și sub patronajul asociațiilor de artă fotografică Global Photographic, Image Colleague Society,  Asociația Artiștilor Fotografi din România și Societatea Română de Artă Fotografică.

La concursul organizat de Foto Club Banatul Montan s-au însris 576 de fotografii de la 72 de autori din 23 de țări, respectiv România, Grecia, Malaezia, Rusia, Cipru, Olanda, Canada, Portugalia, Danemarca, Germania, Lituania, Spania, Austria, Moldova, Bangladesh, India, Ungaria, SUA, Irak, Turcia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia și Iran.

Salonul a fost organizat sub două secțiuni: color – general și alb negru – general. Un autor a putut înscrie patru fotografii la fiecare secțiune.

Evenimentul – vernisaj se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reșița și își va deschide porțile în 19 noiembrie, începând cu ora 18.00.  Fotografiile expuse vor putea fi văzute până la finalul lunii noiembrie între orele 08.00-16.00.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )