Home / Banat / Bărbatul care a furat din depozitul unei societăți comerciale este arestat pentru 30 de zile

Bărbatul care a furat din depozitul unei societăți comerciale este arestat pentru 30 de zile

În 31 octombrie 2017, polițiștii municipiului Reșița l-au prezentat magistraților Judecătoriei Reșița pe bărbatul bănuit că ar fi sustras bunuri alimentare dintr-un depozit al unei societăți comerciale, pentru dispunerea măsurilor legale. Faţă de el s-a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

 

Reamintim faptul că în urma investigațiilor efectuate, polițiștii municipiului Reșița au identificat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul ar fi forțat lacătele unui depozit aparținând unei societăți comerciale din municipiul Reșița iar din interior ar fi sustras bunuri alimentare, creând un prejudiciu în valoare de 1400 de lei.

 

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

 

Cel în cauză a fost prezentat ieri magistraților Judecătoriei Reșița care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

About editor editor

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns