Home / REŞIŢA / Reținut de polițiști pentru că ar fi sustras bunuri alimentare dintr-un depozit al unei societăți comerciale

Reținut de polițiști pentru că ar fi sustras bunuri alimentare dintr-un depozit al unei societăți comerciale

Polițiștii municipiului Reșița cercetează un bărbat în vârstă de 35 de ani, bănuit că ar fi sustras bunuri alimentare dintr-un depozit al unei societăți comerciale. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

În urma probatoriului administrat, polițiștii municipiului Reșița au reținut ieri un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Reșița, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 28/29 octombrie a.c., bărbatul ar fi forțat lacătele unui depozit aparținând unei societăți comerciale din municipiul Reșița iar din interior ar fi sustras bunuri alimentare, creând un prejudiciu în valoare de 1400 de lei.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Reșița pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

About editor editor

Check Also

CSM Reşiţa, rezultat onorabil contra „tigrilor”! Rosso-nerii au pierdut la un gol meciul cu CSM Bucureşti

Echipa de handbal CSM Reşiţa a fost aproape de o surpriză în ziua a doua …

Lasă un răspuns