Home / Banat / Accident rutier pe fondul nepăstrării distanței în mers

Accident rutier pe fondul nepăstrării distanței în mers

La această oră, pe D.N.6,  la intrare în localitatea Buchin, se circulă dirijat pe un singur sens de mers din cauza unui accident rutier produs pe fondul nerespectării distanței între vehicule. Polițiștii vă recomandă să respectați normele rutiere și să fiți prudenți în trafic!

 

În această dimineață, în jurul orei 07.45, a avut loc un accident rutier pe D.N.6, la intrare în localitatea Buchin.

 

Întrucât nu a fost respectată distanța în mers, două autoturisme care circulau dinspre Băile Herculane spre Caransebeș s-au lovit față-spate la km 446+900 m, la intrare în localitatea Buchin. Din aceeași cauză, alte două autoturisme care circulau în aceeași direcție au intrat în coliziune față-spate cu cele două vehicule avariate și oprite pe partea carosabilă.

 

În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

În continuare polițiștii Biroului Drumului Naționale și Europene fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

 

Circulația în zonă a fost oprită pe ambele sensuri de mers aproximativ 30 de minute, la această oră circulându-se dirijat pe un sens.

 

Polițiștii rutieri reamintesc că fiecare conducător al unui vehicul care circulă în spatele altuia este obligat să păstreze o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii, în situaţia când cel din faţă reduce viteza sau frânează brusc. Prin spaţiu de oprire se înţelege distanţa parcursă din momentul sesizării obstacolului până la oprirea vehiculului.

 

DRUM BUN!

About editor editor

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns