Organizat de Prietenii Naturii Banat în 2 Noiembrie între 18:30 – 21:30

Hai sa mai povestim despre cine suntem noi , despre cine sunteti dumneavoastră ! Hai sa vorbim despre munte, despre asociatie ,despre ce am făcut , ceea ce vom face , ce ne dorim sa facem și de ce nu?! … poate ne ajuta și cineva cu alte idei benefice pentru natură și cultură .
De asemenea se doreste a fi o intâlnire cu membrii , cu simpatizanti și cu alte persoane ce vor sa ne cunoască !
Vom discuta despre :
-proiectele viitoare ale Asociatiei , unul din ele fiind pe cale să se înfăptuiască : „Lumină in țara de dincolo de scări!” , proiect a carei scrisori de intentii a fost aprobată si speram ca in martie sa urcam cu cat mai multe panouri fotovoltaice in cătunele izolate din Valea Cernei!
-tura Mos Crăciun in Valea Cercei -ture si fapte bune, tură in care ne vom transforma in Mos Crăciun si vom oferi daruri familiilor din catunele izolate de pe Valea Cernei
-despre cum devin membru al asociatiei!

”Salutare dragilor,
Ma bucur de interesul dumneavoastră pentru a participa la întrunirea membrilor , simpatizanților și admiratorilor Prietenii Naturii Banat.
Asadar va fi o întrunire in care se va discuta despre cele mai tehnice ture , despre cele mai tehnice echipamente ….vrăjeală …chiar m-ati crezut….dragilor, vom discuta despre noi ; vom discuta despre ce vreti sa facem si cum vreti sa facem .
Pana in 2 noiembrie o sa fiu plecat la Bucuresti apoi pe poteci de munte cu proiectelul asociatiei Lumina in țara de dincolo de scări!!, iar sub sloganul „Ţară ţară vrem prieteni ai naturii….. ne revedem cu bine la data si ora stabilita.”
declară Ionescu Călin.

Leave a reply